Hopp til hovedinnhold

Overskuddet etter årets juleforestilling skal deles ut – gi din stemme!

Publisert 10. des. 2019
Medlem

BORIs årlige juleforestilling ble en stor suksess. En fullsatt sal ga et overskuddet på kr. 40 400,-. Nå kan du være med å bestemme hvem som skal motta overskuddet.

 

Vi har valgt ut tre kandidater; Hjelp oss å hjelpe – Østfold, Voksne for barn og Dråpen i havet. Fram til den 26. desember kan du stemme fram din favoritt blant våre 3 kandidater. Følg med på bori-2.nucleoid.no og Facebook for å se hvem som blir den heldige vinneren.

Trykk her for å gi din stemme

Nedenfor kan du lese mer om de 3 kandidatene.

Hjelp oss å hjelpe – Østfold

«En kan ikke hjelpe alle, men alle kan hjelpe en». Hjelp oss å hjelpe – Østfold, er en frivillig hjelpeorganisasjon som hjelper familier, hjemløse, enslige, studenter, eldre, rusmisbrukere i Østfold. De bruker facebook til å kommuniserer med østfoldingene for å kunne samle inn klær, sko, hygieneartikler, mat, barneutstyr, soveposer og mye mer til de trengende. De hjelper også til med blant annet barnebursdager. De har 9 frivillige som har ansvar for hvert sitt område i Østfold.

Voksne for barn

«Vi ser, lytter til og lærer av barn, og gir oss ikke før de blir tatt på alvor. Slik bygger vi styrke og robusthet hos barna». Voksne for Barn er en ideell medlemsorganisasjon som jobber for god psykisk helse og trygge oppvekstsvilkår for alle barn. Et bredt nettverk av fagpersoner, foreldre og unge mennesker med erfaring fra psykisk helsefelt gjør dem til en kunnskapsformidler med bredde og dybde. Å jobbe for barns psykiske helse handler om å redusere tabuer, utestengning og mobbing, og at alle barn blir hjulpet til å mestre slik at de vokser opp til å takle utfordringene livet gir.

Dråpen i havet

«Litt er mange ganger mye bedre enn ingenting». Dråpen i Havet er en humanitær non-profit organisasjon som har som formål å yte støtte til mennesker på flukt, samt å spre informasjon om flyktninger og migranters livssituasjon. De arbeider med å koordinere frivillig hjelpearbeid i Hellas, samt å samle inn og distribuere nødvendig utstyr og økonomisk støtte til tiltak for å bistå flyktninger som ankommer Europa. Støtten kanaliseres både via egne tiltak og i samarbeid med andre organisasjoner.

Flere artikler