Hopp til hovedinnhold

Aktuelt

Her kan du lese om boligprosjekter, medlemsfordeler, siste nytt fra lokalmiljøet, kommende arrangementer, og få økonomiske tips og praktiske råd til ditt hjem.

Illustrasjonsbilde av et par som sitter i en sofa og holder for ørene, åpenbart frustert over mye lyd fra naboen i etasjen over.
Styret

Advokaten svarer: Slik håndterer du nabokrangler

Hvor tidlig bør styret kontaktes når konflikten oppstår, og når ringer du advokat? BORIs samarbeidspartner Ræder Bing har svaret.

Medlem

Ny medlemsfordel – gode lånebetingelser hos Romerike Sparebank

BORI har inngått et samarbeid med Romerike Sparebank som garanterer deg som BORI-medlem avtalevilkår innenfor topp 5 i markedet referert til finansportalen.no - også over tid.

ViBORI

Hva gjør et sted til et hjem - å være, å leke, å bo, å leve? Bli med hjem til BORI.

Medlem

Få med deg Camp Villmark med BORI-rabatt

Med ditt BORI-medlemskap får du rabatt på dagspass til Camp Villmark. Messen arrangeres på Nova Spektrum i Lillestrøm fra 15.-17. mars.

Medlem

Generalforsamling 2024

Som boligbyggelag er BORI organisert som et samvirke, og medlemmene er våre eiere. Den øverste myndigheten i boligbyggelaget utøves av generalforsamlingen.

Medlem

Slik logger du deg på Nabonett

Som medlem i BORI og/eller beboer i et forvaltet boligselskap kan du logge deg inn i Nabonett for å finne både medlemsbevis og/eller informasjon om din bolig.

to gutter iført judodrakter utfører bakkekampøvelser i en treningssal med gulvet dekket av madrasser i blått og gult. I bakgrunnen sees andre idrettsutøvere som også trener.
Medlem

Den viktige nabolags­klubben

Norsk Judo og Jiu-Jitsu klubb skaper et trygt oppvekstmiljø der barn trives, får nye venner og opplever mestring og idrettsglede. Det støtter BORI-fondet.

Samlebilde av alle karakterene i quizen
Medlem

Hvilken nabo er du?

Høy musikk, dunk etter ivrige barneføtter og en hund som bjeffer klar for dagens tur. La oss heller ikke glemme han som alltid følger med i vinduet og vet hva som skjer i nabolaget, eller hun som ikke lar deg unnslippe en lang prat ved postkassen.

En person har akkurat falt på en snødekket vei.
Styret

Vintervedlikehold: Dette er styrets ansvar

Med vinteren godt i gang, kan det være lurt med en påminnelse om hva styrets ansvar faktisk er.

eksteriør
Utbygger

Gratis utbyggerseminar

Vi står overfor utfordrende tider i byggebransjen, og alt tyder på at 2024 vil bli et krevende år. Beslutninger, lønnsomhet, aktiviteter og byggeprosjekter påvirkes av det økonomiske klimaet vi befinner oss i. For å møte utfordringene, og kanskje også finne potensielle løsninger, inviterer BORI til utbyggerseminar – en unik mulighet til å utforske nye veier og strategier for å lykkes i det kommende året.

Last inn flere artikler