Hopp til hovedinnhold

Bruk forkjøpsretten din – siste salgstrinn på Bruket Brygge legges snart ut for salg

Publisert 27. feb. 2019
Medlem

Snart legges hus I på Bruket Brygge i Gressvik ved Fredrikstad ut for salg. Dette er siste salgstrinn på Bruket Brygge og består av 18 leiligheter. Du som BORI-medlem har nå en unik mulighet til å sikre deg en bolig på forkjøpsrett før ordinær salgsstart!

Leilighetene har store vindusflater og de fleste har utsikt mot elven. Planløsningene er moderne og gjennomtenkte, leilighetene på over to plan får
messain løsning noe som gir ekstra tak høyde og særegen arkitektur. Leilighetene har også flotte balkonger eller terrasser med vidt utsyn og flere får nydelig utsikt mot elven.

Prosjektet har en fantastisk beliggenhet ved vannkanten med utsikt til vakre Fredrikstad. Området ligger solrikt til med elva som nærmeste nabo.
Rett ved finner du Gressvik Torg med 30 forretninger og tjenester med det meste man trenger i hverdagen.
Med byferga kommer du deg til Fredrikstad på litt over 10 minutter.
Bruket Brygge ligger i et veletablert boligområde med naturskjønne omgivelser rett ved.

Du kan velge mellom 2-, 3-, 4- og 5-roms leiligheter fra 45 til 126,5 kvm. Priser fra kr. 2 290 000  til 8 990 000.

Det vil være forhåndsvisning for medlemmer av BORI tirsdag 5. mars kl. 14:00-16:00. Visningssenteret ligger rett ved fergeleie på Gressvik, adressen er Bruket 3.

Ønsker du å kjøpe en bolig på forkjøpsrett før ordinær salgsstart må du fylle ut budskjema og sende dette til Monica Kjelberget på e-post: monica.kjelberget@bori.no innen onsdag 6. mars kl. 12:00.

Se prospekt her  og prisliste her.

Last ned budskjema.

For mer informasjon om prosjektet se bruketbrygge.no.

 

Flere artikler