Hopp til hovedinnhold

Hvilken nabo er du?

Publisert 14. des. 2023
Lesetid: 1 min.
Medlem

Vi har alle en nabo vi legger litt ekstra merke til, men har du tenkt på hvilken type nabo du er?

Ta quizen og finn ut av hvilken karakter du er i nabolaget.

 

Kanskje er du på jakt etter nye naboer? Meld deg inn i BORI og få forkjøpsrett på drømmeboligen.

Julen er her. Hvordan feirer du?
Når står du opp?
Hva beskriver best hverdagen din?
Hvordan ser en perfekt fredagskveld ut?
Vasken er tett – hva gjør du?
Hva har du helst på skjermen når du koser deg?
Bursdagen din nærmer seg – hva gjør du?
Hva beskriver deg best?
Endelig dugnadstid – hvem er du?
Hvordan tror du naboene oppfatter deg?
Se resultat

Klikk på den grønne knappen for å finne ditt resultat.

 

Nysgjerrig på hvilke andre nabotyper som finnes? Scroll deg nedover og finn dine naboer!

Vaktmesteren

Som ordensmennesket du er fikser du alt og har mye energi. Du kan ofte oppfattes som litt overivrig og en som blander seg i alt som foregår. Samtidig ser naboene fordelen ved at du alltid er i forkant på forefallende oppgaver og sørger for strøkne fellesområder, det gjør jo livet deres så mye enklere.

illustrasjon av en eldre mann med verktøy i hendene

Skravlebøtta

Du prater om alt og med alle, og er den folk sniker seg unna hvis de har dårlig tid. Samtidig elsker alle litt sladder, så naboene liker deg bedre enn de liker å innrømme. Meningene dine kommer på løpende bånd og du elsker lyden av din egen stemme, men du vil alle godt selv om du ikke lytter, og det vet naboene dine.

Illustrasjon av en kvinne som prater og gestikulerer

Den festglade

Musikken dundrer hos deg både sent og tidlig. Småbarnsforeldrene hater bråket, men savner litt å være i dine sko. Det er tydelig at du er på et sted i livet som i stor grad handler om å ha det gøy, og det må nytes til det fulle.

Illustrasjon av en ung mann i pelskåpe og undertøy med fulle poser i hendene

Pensjonisten

Du har full kontroll på hvem som er hjemme og hvilke gjester som frekventerer hos naboene, men du er påpasselig med å ikke blande deg for mye. Naboene kan synes det er litt morsomt at du har full kontroll, også føles det veldig trygt. Det er heller ingen tvil om hvor de vil gå dersom de trenger en prat eller mangler et egg til bursdagskaken.

Illustrasjon av en gammel dame som lytter gjennom veggen

Den med småbarn

Det er alltid litt kaos, barna maser og du er bakpå med gjøremålene. Naboene irriterer seg over ropene dine for å få barna inn til middag, men du er litt i din egen boble og kan ikke se for deg at å løpe etter dem er noe godt alternativ. Til tross for kaoset setter naboene pris på livet du og gjengen bringer med dere, ingenting er jo så hyggelig som barnelatter og hverdagskaos.

illustrasjon av en sliten kvinne med en baby på armen

Den usynlige

Som singel og barnløs er du mest på jobb og ute med venner. De få gangene du er hjemme er det Netflix og en tidlig kveld som er på agendaen, med andre ord er du ikke til sjenanse for naboene. Er det i det hele tatt noen av naboene som vet hvem du er?

Illustrasjon av noen fotspor i snøen

Morgenfuglen

Morgenstund har gull i munn – det er mottoet du lever etter. Morgenkaffen er det første du strekker deg etter, men du er ikke fremmed for å få unna alt husarbeidet før naboene våkner heller. Egenskapen beundres, men er også til irritasjon for enkelte – de ønsker ikke å vekkes av verken fuglekvitter eller lyden fra støvsugeren din.

Illustrasjon av en mann som støvsuger med kaffekopp i hånda

Natteravnen

Du har ordentlig lakenskrekk og elsker å utnytte kreativiteten kveldens mørke bringer. Naboene beundrer dine mange påfunn, men skulle ønske at du kunne spare deg for å vaske joggeskoene i vaskemaskinen eller henge opp ny kunst akkurat når de skal sove.

Illustrasjon av en behagelig kledd kvinne med maleutstyr

Pynteguri

Merkedager og sesonger, du elsker dem alle. Det bærer hjemmet ditt preg av. På Halloween er det fullt av gresskar og spøkelser, til jul er det nisser og masse fargede lys som gjelder. Sommeren er selvfølgelig intet unntak, da kommer blomster og hagenisser frem, også må vi jo ikke glemme påsken, bursdager og alle andre viktige hendelser. Selv om naboene kan synes det er i overkant mye, er alle spent på å se hva slags ny pynt som dukker opp.

Illustrasjon av et juletre med ben som stikker ut under

Idrettsutøveren

Sykling, løping, langrenn og fotturer i skog og mark. Hvis du ikke holder på med en aktivitet forbereder du til den ved å preppe ski, skru på sykkelen eller klargjøre annet utstyr. Du elsker rett og slett å være aktiv. De fleste naboene er veldig imponert over at du får til alt, men får litt dårlig samvittighet for at de ikke gjør det samme selv.

Illustrasjon av en sporty dame som løper med manualer

Tenåringsfamilien

Det veksler fort mellom harmoni og høylytte diskusjoner. Stort sett oppfører ungdommen seg, men hormonene som bobler gjør hverdagen litt uforutsigbar. Det er taxivirksomhet til alle døgnets tider og et uendelig antall aktiviteter som skjer for ulike familiemedlemmer. Naboene har litt vanskeligheter med å se forskjellen på om det er en hjemmefest eller bare en vanlig fredag.

Illustrasjon av en mann som tar på seg jakke over pysj med bilnøkler i hånda

Flere artikler