Hopp til hovedinnhold

Jessheim Park Hus I – kjøp en flott leilighet med medlemskapet ditt!

Publisert 19. okt. 2022
Lesetid: 1 min.
Medlem

Nå har du som er medlem av BORI mulighet til å kjøpe en flott leilighet på Jessheim.

Dette trinnet består av 34 leiligheter, hovedsakelig 3- og 4-roms, men også smarte 2-roms leiligheter. Størrelse fra 34,4 til 106,8 kvm.

Alle leilighetene har vestvendt fasade med gode balkonger/terrasser. Alle leilighetene vil holde god standard med store vindusflater som slipper mye lys inn i rommene. Innenfor døren i din egen leilighet vil du kjenne den lune varmen som kun vannbåren gulvvarme gir. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer fra kjente kvalitetsleverandører og innredning i hvit, glatt utførelse som standard. Keramiske fliser og downlights på bad og eikeparkett på øvrige rom.

Det er heis ned til parkeringskjeller hvor de fleste leiligheter kan kjøpe egen garasjeplass med mulighet for ladepunkt til elbil som tilvalg. Samtlige leiligheter får egen uteplass i form av markterrasse eller balkonger. Noen leiligheter får to uteplasser, og i enkelte av leilighetene får du også innglasset balkong – en smart løsning med glassflater som kan åpnes og lukkes etter eget ønske, og som gir deg et ekstra uterom.

Pris fra kr 2 790 000.

Her finner du prospekt, prisliste og kjøpstilbud. Les mer om prosjektet på jessheimpark.no

For visning, kontakt megler i DNB Eiendom Glenn Pettersen på tlf.: 911 16 218 for å avtale tidspunkt for dette.

Medlemmer som ønsker å kjøpe en bolig på forkjøpsrett, må fylle ut bindende kjøpstilbud og sende dette til BORI v/Monica Kjelberget på e-post monica.kjelberget@bori.no innen onsdag 26. oktober kl. 12:00.

Stue og kjøkkenområde Stue og kjøkkenområde Stue Stue Spiseområde Fasadebilde av blokk

 

Flere artikler