Hopp til hovedinnhold

Kom i julestemning med BORIs juleforestilling – kun kr 95 pr billett

Ta med deg familien på BORIs juleforestilling Juleskurken onsdag 29. november kl. 18:00 på Lillestrøm Kultursenter.

Publisert 21. sep. 2023
Lesetid: 1 min.
Medlem

«Juleskurken er proppfull av humor, fengende musikk og dyktige skuespillere som skildrer kampen mellom det gode og det onde. Forestillingen er en helaftens julemusikal for store og små i alderen 3–100 år. Handlingen er fylt med spenning, moro og musikk – og fremfor alt julestemning!»

Årets billetter selges til kun kr 95 pr billett, maks 4 billetter pr medlem.

Billettene legges ut for salg 9. oktober klokken 16:00 i billettluka hos Lillestrøm Kultursenter. Møt opp på kultursenteret eller ring 64 84 55 50 (vær forberedt på telefonkø). For de som foretrekker å kjøpe billetter online, så vil det være mulig fra klokken 17:OO, via denne linken: BORI PRENSENTERER JULESKURKEN – Lillestrøm Kultursenter (lillestrom-kultursenter.no)

Ikke vent for lenge med å bestille billett, til denne prisen går billettene fort unna.

Tips! Dersom du planlegger å kjøpe billetter i billettluka hos Lillestrøm Kultursenter, anbefaler vi at du logg inn på Nabonett og finn ditt medlemsbevis i forkant slik at du unngår eventuelle problemer med innlogging eller nettforbindelse mens du venter i kø. Ta skjermbilde av medlemsbeviset slik at du enkelt kan vise det frem. Medlemsbevis må fremvises ved henting av billetter.

Flere artikler