Hopp til hovedinnhold

Overskuddet etter BORIs juleforestilling skal deles ut

Publisert 11. des. 2017
Medlem Styret

BORIs årlige juleforestilling ble som tidligere år, en stor suksess. En fullsatt sal ga et overskuddet på kr. 31 810,-. Nå kan du være med å bestemme hvem som skal motta overskuddet.

 

Vi har valgt ut tre kandidater; Sykehusklovnene på Akershus universitetssykehus, Stine Sofies Stiftelse og Treffpunkt – Romerike (Kreftforeningen). Fram til den 26. desember kan du stemme fram din favoritt blant våre 3 kandidater. Det er lov til å stemme flere ganger.

Trykk her for å gi din stemme

Nedenfor kan du lese mer om de 3 kandidatene.

Sykehusklovnene på Akershus universitetssykehus

Sykehusklovnene er en gruppe profesjonelle scenekunstnere som har spesialisert seg i arbeid med barn på sykehus. Klovnene bidrar til positive opplevelser og pusterom for barn og unge i en ellers krevende livssituasjon. En sykehusklovn trår varsomt og oppmerksomt rundt på de forskjellige barnepostene. Gjennom improvisasjon, lydhørhet og sin helt spesielle klovnekommunikasjon besøker de pasienter, pårørende og helsepersonell. Hovedmålet er: Alle barn innlagt på sykehus skal få besøk av sykehusklovner.

Stine Sofies Stiftelse

Stine Sofies Stiftelse ble etablert etter Baneheia-drapene i 2000, der Stine Sofie (8) og Lena (10) ble brutalt voldtatt og drept. Stiftelsen jobber hver dag for å forebygge og avdekke vold og overgrep mot barn, og for å bedre rettighetene til ofre, pårørende og etterlatte. I 2016 åpnet Stine Sofie Senteret, verdens første mestringssenter for voldsutsatte barn, der læring, mestring og en overdose gode opplevelser står i sentrum. I alt vårt arbeid jobber Stine Sofies Stiftelse under visjonen en barndom uten vold!

Treffpunkt – Romerike (Kreftforeningen)

Treffpunkt er en møteplass for barn og unge mellom 6 og 16 år, som har alvorlig sykdom i familien, eller som har opplevd at noen som står dem nær er død. Her treffer de andre barn i liknende situasjon som kan snakke mye og høyt, eller lite og lavt. Det er greit å snakke om sykdom, savn og sorg, men også om forventinger og håp. Og alt mulig imellom! På Treffpunkt møter barna trygge voksne som har tid til å lytte, leke og dele. Samtale er sentralt på alle Treffpunkt, men skjer på barnas premisser: lek, spill og aktiviteter.

Flere artikler