Hopp til hovedinnhold

Trehusene trinn 2 – 19 nye og moderne leiligheter med fantastisk utsikt i Fetsund

Publisert 29. mai. 2019
Medlem

Som BORI-medlem får du muligheten til å kjøpe en bolig i Trehusene før ordinær salgsstart.

Trehusene er et flott prosjekt på 35 boliger hvor alle byggene er konstruert av tre, fra bærebjelker til kledning. Boligene har en flott utsikt. Bygget består av spennende arkitektur, som trekantede vinduer og vinkler på terrasse- og balkongfasader. Leilighetene vil ha høy standard, med eikeparkett og opplegg for allsidig og spennende belysning på kjøkken, stue og soverom. Kjøkkeninnredningen blir av svært god kvalitet, komplett med god skapplass og hvitevarer med induksjonstopp. Det blir også en felles, romslig takterrasse –  her kan man grille, trene eller nyte utsikten sammen med en god bok.

Trinn 2 består av 19 leiligheter som vil variere i størrelse fra 37 til 98 kvadratmeter. Priser fra 2 150 000,- til 6 190 000,-.

Mer informasjon om prosjektet finner du her.
Se prospektet her
Prisliste finner du her

Det vil være visning for BORI-medlemmer torsdag 6. juni kl. 17:00-19:00 på tomten med lift. Innkjøring fra Løykjelia og det vil bli skiltet med PrivatMegleren sine skilter.

Medlemmer som ønsker å benytte forkjøpsrett må melde dette skriftlig til Monica Kjelberget på e-post: monica.kjelberget@bori.no innen fredag 7. juni kl. 12:00.

 

Flere artikler