Hopp til hovedinnhold

Vinner av overskuddet etter BORIs juleforestilling 2018 er nå klart

Publisert 20. des. 2018
Medlem

Takk for stort engasjementet da vi spurte om hjelp fra dere til å finne en kandidat til å motta overskuddet etter BORIs juleforestilling på kr. 30 160,-. Blant de mange kandidatene som ble nominert, har vi valgt ut en kandidat som får årets overskudd. Gratulerer, Omsorg Jessheim.

Omsorg Jessheim er en organisasjon som hjelper vanskeligstilte på Øvre Romerike med alt fra mat, klær, hygieneartikler til bursdags-/julegaver og ferieaktiviteter. Les mer om de her: https://www.facebook.com/OmsorgJessheim/

Her er noen av de mange begrunnelsene vi fikk fra de som nominerte Omsorg Jessheim:

  • De gjør en kjempe jobb!! Hjelper mange familier hver dag. De har hjerter av gull.
  • Fantastisk frivillig arbeid. Holder koken for de som har det trangt, hele året. En organisasjon med hjerte.
  • De gjør en imponerende innsats for å samle inn penger, mat, klær og alt som folk i vanskelige situasjoner plutselig kan trenge akutt hjelp til! De er Jessheims gode feer og disse pengene vil komme mange til gode i førjulstiden!
  • De gir hjelp til de som ikke har så mye, engasjerer nærmiljøet til å ta vare på alle. Disse damene har et engasjement og iver etter å hjelpe som river oss andre med.
  • Fordi vi trenger noen som tar seg av og hjelpe de som har lite. Utrolig viktig og fantastisk viktig jobb de gjør.
  • Inspirerende hverdagsengler som tenner håp hos små og store som har tunge dager.
  • En fantastisk gruppe med ildsjeler som ikke bare jobber hardt for å hjelpe familier og enkeltpersoner som har det vanskelig i nærområdet, men som også klarer å engasjere mange flere til å ville bidra til en litt lettere hverdag. Hjertevarmen spres rett og slett, og den egenskapen burde hylles.

Flere artikler