Hopp til hovedinnhold

10 boliger på forkjøpsrett i prosjektet Jessheim Park – Hus K

Nå har du som er medlem av BORI muligheten til å kjøpe en flott og moderne leilighet på Jessheim. Her finner du nærhet til både sentrum, togstasjonen og naturen.

Publisert 10. mai. 2023
Lesetid: 1 min.
Medlem

Alle boligene vil ha god standard med store glassflater og vannbåren gulvvarme. Integrerte hvitevarer på kjøkken og keramiske fliser og downlights på badet.

Følgende boliger er tilgjengelige på forkjøpsrett:

Beregnet overtakelse er november 2023.

Fellesutgifter vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi, og fordeles iht. vedtektene. Månedlige fellesutgifter er stipulert til i snitt ca. kr 43 pr kvm BRA pr måned. Det tas forbehold om endringer i stipulerte fellesutgifter, da dette er basert på erfaringstall. Kommunale avgifter faktureres seksjonseiere individuelt fra kommunen og er ikke tatt med i stipulerte fellesutgifter. Driftskostnader garasjeanlegg er stipulert til ca. kr 125 pr måned pr plass for første driftsår, og skal betales av de som disponerer plass i garasjeanlegget.

For mer informasjon om boligene, ta kontakt med DNB Eiendom ved Tone Therese Johansen på tlf.: 412 32 803.

Ønsker du å kjøpe en leilighet på forkjøpsrett, må det sendes inn et bindende kjøpstilbud til BORI ved Monica Kjelberget på e-post: monica.kjelberget@bori.no innen mandag 22.05.2023 kl. 12:00.

Flere artikler