Hopp til hovedinnhold

Bruk forkjøpsretten din på Høgåskollen – nye energieffektive rekkehus på toppen av Flateby

Publisert 02. jun. 2022
Medlem

Vår samarbeidspartner Bakke AS skal bygge nye boliger med solrik og luftig beliggenhet på toppen av Flateby. Dette trivelige nabolaget får nærhet til både barnehage og skole og har både Østmarka og Øyeren rett i nærheten. På Flateby kryr det av aktivitetstilbud for alle aldersgrupper, samtidig som det er lett å finne hvilepulsen. Gjennom deres trivselskonsept Bakkekontakt vil det legges til rette for aktivitet, fellesskap og trivsel blant beboerne. Du vil trives på Høgåskollen!

 

Rekkehusene på Høgåskollen er energieffektive og har gode, gjennomtenkte planløsninger med god plass til hele familien. Første salgstrinn består av 11 rekkehus, bestående av to boligtyper på henholdsvis 105 og 138 kvm. Boligene har god standard, fine oppholdsrom, god oppbevaringsplass, lekre baderom og solrike uteplasser. Her vil alle familiemedlemmer trives! Bilen plasserer du enkelt og tørt i carport tilknyttet boligen din. Boligene omkranses av trivelige tun med lekeplasser, ballbinge og sosiale møteplasser for både store og små.

For at du enkelt skal kunne skape akkurat den boligen du drømmer om, er det utviklet egne stilpakker. Vil du gjøre dine helt egne stilvalg er det gode muligheter for dette i tilvalgsprosessen.

Rekkehusene produseres i Bakkes egne elementfabrikk på Aurskog – så her snakker vi kortreist kvalitet! Boligene leveres komplett med hvitevarer, peisovn og ferdigplen.

Pris fra kr 4 990 000. Link til boligvelger

Her finner du prospekt, vedlegg, prisliste og kjøpstilbud. Les mer om prosjektet her.

Har du spørsmål om boligene, ta kontakt med prosjektselger Thomas Johan Hagen i Bakke AS, tlf.: 951 34 707 eller på e-post: thomas.johan@bakke-as.no

Velkommen til visning tirsdag 7. juni fra kl 18 – 19 på vårt visningssenter på Høgåskollen. Se kart her

Medlemmer som ønsker å kjøpe en bolig på forkjøpsrett må sende inn bindende kjøpetilbud til BORI v/Monica Kjelberget på e-post monica.kjelberget@bori.no innen torsdag 9. juni kl 12:00.

 

 

Flere artikler