Hopp til hovedinnhold

CC Cowboys og KORK skapte liv på BORI-konserten

Publisert 21. jun. 2022
Medlem

Junikvelden var regntung, men inni teltet var stemningen høy. – Dette var vellykket! sier Henriette Carstensen, salgs- og markedsdirektør.

BORI-konserten er det største enkeltarrangementet som BORI har skapt for sine medlemmer.

– Vi vil aktivt være til stede i lokalsamfunnene som medlemmene våre er i. Det er viktig å trives der en bor, sier Henriette Carstensen, salgs- og markedsdirektør i BORI BBL.

2022 var det første året BORI arrangerte egen konsert i samarbeid med Byfesten, men det blir neppe det siste.

– De rabatterte billettene for våre medlemmer ble raskt utsolgt. Siden hele konserten også ble så å si utsolgt, må vi kunne kalle det vellykket. BORI gir seg nok ikke med dette. Følg med neste år! sier Carstensen.

CC Cowboys leverte

Mann i rød skjorte med ølglass på konsert med CC Cowboys

Tron Atle Fossum hadde tatt turen fordi han er skikkelig CC Cowboys-fan – og derfor er han glad for at BORI arrangerer konserter som dette!

Magnus Grønneberg i CC Cowboys på scenen sammen med Kringkastingsorkesteret med mange i publikum

– Det var viktig å få på plass et band som er kjent for mange, og som vi vet har kvalitet ut i fingerspissene. Jeg synes CC Cowboys absolutt leverte i kveld! sier Henriette Carstensen.

BORI-konserten var et eget arrangement som fungerte som en skikkelig oppvarming til Byfesten. Dette var den 25. gangen Byfesten i Lillestrøm ble arrangert, og med den lange erfaringen med konserter og større arrangementer var det riktig samarbeidspartner.

Bra stemning i publikum på Bori-konserten

Tre venninner smiler mot kamera mens de koser seg på konsert

Anita Bjerke, Hanne Holsten og Evelyn Enge er på BORI-konserten for å kjenne på liv og røre. Hele vennegjengen er med ut denne kvelden, og de er veldig glade for at BORI gir tilbake til medlemmene sine på denne måten. De kan ikke gå glipp av Byfesten på Lillestrøm!

Ung mann i rosa genser er på konsert, smiler mot kamera

Adrian Skansen ble invitert med at pappa, og han var på BORI-konserten med familien sin.

Mange musikere på scenen

BORI-konserten med CC Cowboys og Kringkastingsorkesteret på stor scene med mange i publikum

– At Kringkastingsorkesteret (KORK) var på scenen, gjør lydbildet utrolig mye større. Så mange musikere på samme scene gir en fantastisk musikkopplevelse for publikum, men det skapte litt hodebry i logistikken. At vi klarte å få KORK til Lillestrøm, er derfor kjempegøy, sier Henriette Carstensen, salgs- og markedsdirektør i BORI BBL.

En mann med blå skjorte og akkreditering, en mann i mønstret skjorte og en kvinne i brun jakke smiler og koser seg på konsert.

Petter Lundby Nilsen, Edith Askeland og Eivind Askeland spiller i Pax, som varmet opp for CC Cowboys og Kringkastingsorkesteret. PAX er en ungt jazzband fra Lillestrøm, som lar seg inspirere av pop. Og de er glade for at BORI gir muligheten til å spille for et slikt publikum.

For Byfesten er det særdeles viktig å slippe til lokale krefter på scenene, både nye og etablerte grupper, lokale ungdomsband i samarbeid med Lillestrøm musikk- og kulturskole, samt regionale og unge utøvere i samarbeid med UKM.

I tillegg til å arrangere konserten er BORI en av hovedsponsorene til Byfesten. BORI ønsker at så mange som mulig får nyte de mange musikalske perlene som er å finne på Lillestrøm i løpet av disse dagene.

– Slike arrangementer bidrar til å gi verdi til medlemskapet i BORI. Vi håper BORI-konserten blir et fast innslag og en del av medlemskapet, sier Carstensen.

Som medlem får du billigere inngang til BORI-konserten

Sjekk ut andre medlemsfordeler i BORI

Flere artikler