Hopp til hovedinnhold

Lørenfallet Hage – kjøp en flott bolig før ordinær salgsstart!

Publisert 10. jun. 2021
Medlem

Du som er medlem av BORI har nå muligheten til å sikre deg en moderne bolig i et nytt, flott prosjekt på Lørenfallet i naturskjønne omgivelser.

I første salgstrinn kan du velge mellom 19 moderne boliger, fordelt på 4 boligmodeller. Størrelser varierer fra 75 m2 BRA opp til 170 m2 BRA. De minste boligtypene vil få carportløsning tilknyttet boligen, mens de største vil ha integrert garasje i boligen. Prisene varierer fra kr 3 395 000 til kr 5 695 000.

Husene i Lørenfallet Hage leveres med 3 til 4 soverom, lekre bad og lys og luftig oppholdssone. Flere av boligene har bad/vaskerom i nær tilknytning til inngangssonen. Her er det bare å sende barna inn i skitne kjeledresser. Praktiske løsninger teller mye i en hektisk hverdag. Boligene leveres komplett og nøkkelferdige med hvitevarer, peisovn og ferdigplen. Grunnstandarden er god, men det vil også være mulig å gjøre individuelle tilpasninger slik at du får boligen levert i tråd med dine ønsker.

Her finner du prospekt, vedlegg til prospekt, prisliste og kjøpstilbud. Les mer om prosjektet her

Det vil være eksklusiv visning for medlemmer av BORI søndag 13. juni kl. 13:00-15:00. Visningen avholdes i visningssenteret ved tomten. Her kan du snakke med selger, se på tomten og bli bedre kjent med ditt kommende nabolag. Visningen vil bli skiltet. Adressen er Samleveien 20. For påmelding til visning send en e-post til thomas.johan@bakke-as.no i Bakke AS.

Medlemmer som ønsker å kjøpe en bolig, før ordinær salgsstart, må sende bindende kjøpstilbud til BORI v/Monica Kjelberget på e-post: monica.kjelberget@bori.no innen torsdag 17. juni kl 12:00.

 

Flere artikler