Hopp til hovedinnhold

Medlemskontingent 2022

Publisert 08. mar. 2022
Medlem

Denne uken sender vi ut medlemskontingenten for 2022 til våre medlemmer.

Digital utsendelse

BORI BBL ønsker å sende ut alle krav og fakturaer digitalt. Løsningen gir en smidigere krav/fakturadistribusjon til alle som mottar krav og fakturaer. Denne løsningen er et ledd i BORI BBL satsing på økt digitalisering og effektivisering i administrative prosesser.

Løsningen innebærer at medlemskontingenten blir forsøkt sendt digitalt. Hvis du allerede har en avtalegiro- eller eFaktura-avtale, vil du motta krav som avtalegiro eller eFaktura. Hvis du ikke har slik avtale, blir kontingenten sendt til Digipost eller e-post. Er det ikke mulig å sende kontingenten digitalt til deg, blir det sendt som brevpost.

For deg som betaler med eFaktura

Bankene går over fra eFaktura 1.0 til eFaktura 2.0. For deg betyr det at din tidligere avtale med BORI vedrørende eFaktura vil være gyldig fram til 15. mai, etter det vil den dessverre ikke fungere. Du må som bankkunde gi en generell aksept for eFaktura i banken din for å kunne motta regninger fra bedrifter. Dette omtales som «Ja takk til alle». Les mer om dette her.

Pris

Årskontingenten for 2022 er kr. 175,- for barn/ungdom, t.o.m. fylte 20 år, og kr. 350,- for voksen.

Disse får tilsendt medlemskontingent

Du som ikke bor i et borettslag eller sameie som er tilknyttet BORI pr. 1.1.2022,  vil du få tilsendt faktura for medlemskontingenten fra BORI. Det gjelder også deg som bor i et frittstående borettslag eller sameie.

Disse får ikke tilsendt medlemskontingenten

Dersom du bor i et borettslag eller sameie som er tilknyttet BORI pr. 1.1.2022, betales medlemskapet for hovedeier via boligselskapets felleskostnader. Medeier blir belastet for medlemskapet på giro for felleskostnadene med forfall i februar 2022.

Spørsmål?

Har du spørsmål knyttet til medlemskap og kontingent se Ofte stilte spørsmål eller send e-post til medlem@bori.no.

 

 

Flere artikler