Hopp til hovedinnhold

Ny medlemsfordel – Advokatfrimaet Legalis

Publisert 09. des. 2020
Medlem

Advokattjenester for medlemmer har vært etterspurt, og nå er endelig medlemsfordelen på plass. Vår nye samarbeidspartner Legalis er spesialister og har lang erfaring innen rettsområdene du støter på som privatperson.

 

Gjennom livet får mange behov for advokat. For noen kan det dreie seg om samlivsbrudd eller arveoppgjør, mens andre får problem med trygd eller kjøp av bil. Uansett hva det gjelder, har du kort vei til hjelp hos advokatfirmaet Legalis.

Hver dag bistår Legalis folk over hele landet med små og store problemer. Legalis forsøker alltid å løse saken uten å bruke rettssystemet, men de er også forberedt på å ta saken til retten. Advokatfirmaet Legalis har møterett for alle landets domstoler, også Høyesterett.

Du som BORI-medlem får følgende tjenester via Legalis:

  • Familie og arverett: Økonomisk oppgjør etter skilsmisse og samlivsbrudd, samvær med barn, bistand med arveoppgjør, arvetvister.
  • Kjøp og pengekrav: Kjøp av bil og båt, forbrukerkjøp av andre ting, håndverkertjenester, lån til venner og familie. Gjelder ikke kjøp av fast eiendom.
  • Personskade og trygd: Erstatningsoppgjør etter ulykker og yrkesskader, ytelser fra det offentlige.
  • Strafferett

Avtalen med Legalis omfatter ikke arbeidsrett eller fast eiendom.

Din medlemsfordel hos Legalis:

  • 5 % bonus
    Gjelder alle tjenester. Oppgi ditt medlemskortnummer (9 siffer) i kontakt med Legalis for å få bonus. Bonus forutsetter at medlemskortet er aktivert og overføres påfølgende måned.
  • Medlemspris
    Gratis innledende samtale med advokat, uten forpliktelser. Medlemspris per time kr 1675 inkl. m.v.a.

 

Klikk her for kontaktinformasjon til Legalis

 

 

Ikke aktivert medlemskortet? Du aktiverer medlemskortet ved å logge inn på Min side med BBLiD og godta medlemsbetingelsene. Har du ikke en BBLiD, klikk på «Registrer bruker» for å opprette en BBLiD. Tast inn e-post eller telefonnummer som registrert hos BORI, og opprett passord. Du vil få tilsendt en pin-kode som du må taste inn for å bekrefte din identitet.

Boligselskap forvaltet av BORI benytter seg av advokatfirmaet Bing Hodneland – les mer her

Flere artikler