Hopp til hovedinnhold

Ullerud Panorama i Drøbak – bruk medlemskapet ditt til å kjøpe en bolig!

Publisert 29. mar. 2021
Medlem

Du som er medlem av BORI, har nå mulighet til å kjøpe en flott leilighet med optimale solforhold og spektakulær utsikt i Drøbak.

 

Prosjektet Ullerud Panorama vil bestå av 36 leiligheter, alt i fra 2-roms til 6-roms, fra 39 kvm til 153 kvm. Her kan du også få leiligheter som går over 2 plan med flott terrasse i tillegg til egen loftsterrasse. Priser fra 3 300 000.

I Ullerud Panorama får du straks en fornemmelse av kvalitet og det litt ekstravagante. Rommene er åpne og lyse, hvor flere av vinduene går fra gulv til tak. De store vindusflatene gir mye lys i leilighetene. Gulvene i alle oppholdsrom er i lys, en-stavs kvalitetsparkett med vannbårenvarme foruten baderom som har elektrisk oppvarming. Vegger og tak blir i lyse og svale toner med listfri overgang.

På kjøkkenet finner du moderne innredning med slette hvite fronter, vask nedfelt i en lekker grå laminattopp og med alle hvitevarer integrert.

Det medfølger en sportsbod og en parkeringsplass til hver bolig. For enkelte av leilighetene medfølger det parkeringsplass utendørs.

Ullerud Panorama vil ligge flott til på et høydedrag med nydelig utsikt over Oslofjorden, Vestfjorden og Oscarsborg med kort vei til Drøbak sentrum.

Ønsker du mer informasjon om prosjektet og visning, kontakt megler i DNB Eiendom Thomas Berget Larsen på tlf.: 94828691 eller Kate Sandø på tlf.: 41454569.

Her finner du prospektprisliste og kjøpstilbud. Les mer om prosjektet her

Medlemmer som ønsker å kjøpe en bolig før ordinær salgsstart, må sende inn kjøpstilbud til BORI v/Monica Kjelberget på e-post monica.kjelberget@bori.no innen torsdag 8. april kl. 12:00.

 

Flere artikler