Hopp til hovedinnhold

Aktuelt

Illustrasjonsbilde av et par som sitter i en sofa og holder for ørene, åpenbart frustert over mye lyd fra naboen i etasjen over.
Styret

Advokaten svarer: Slik håndterer du nabokrangler

Hvor tidlig bør styret kontaktes når konflikten oppstår, og når ringer du advokat? BORIs samarbeidspartner Ræder Bing har svaret.

En person har akkurat falt på en snødekket vei.
Styret

Vintervedlikehold: Dette er styrets ansvar

Med vinteren godt i gang, kan det være lurt med en påminnelse om hva styrets ansvar faktisk er.

En glad gutt på en lekeplass på vinteren.
Styret

Er lekeplassen trygg om vinteren?

Det er viktig at styrene er klar over at lekeplassen krever ekstra oppmerksomhet i vintermånedene, og at det er nødvendig med tiltak for å sikre et trygt lekemiljø for barna.

En person trykker på heisknapp. I hjørnet er det en sirkel med portrettfoto av Sigrun Hansen fra KONE.
Medlem Styret

Flere heisalarmer vil slutte å fungere i 2025

2G-nettet skrus av i 2025. Da må ny løsning for heisalarm være på plass slik at Heiskontrollen ikke stenger av heisen i ditt borettslag eller sameie.

En man som ser på en hjertestarter som henger på en vegg.
Styret

7 grunner til hvorfor det bør være hjertestarter i alle boligfellesskap

Hjertestartere redder liv! I denne artikkelen gir vi deg de 7 viktigste grunnene til hvorfor alle borrettslag, sameier og hyttelag bør ha hjertestarter som en del av førstehjelpsberedskapen. Vi ser nå en klar trend blant disse fellesskapene, der flere i styrene og beboerne har sett viktigheten av å ha en hjertestarter på plass, og derfor velger å gå sammen om å skaffe en. Vet du hvor din nærmeste hjertestarter befinner seg?

Styret

Ræder Bing advokatselskap viderefører samarbeidet med BORI

Bing Hodneland advokatselskap og advokatfirmaet Ræder har slått seg sammen med virkning fra 1. oktober 2023. Nye Ræder Bing advokatfirma AS viderefører samarbeidet med BORI om storkundefordelen til styrene i alle boligselskap som har forretningsførsel hos oss.

Mann står i heis og ser på smarttelefonen sin
Styret

Bli med på temakveld med KONE

Vår samarbeidspartner KONE inviterer til temakveld vedr. heiser, porter og automatiske dører.

Medlem Styret Utbygger

Pressemelding - BORI BBL blir medeier i LeieEie

En av landets største tilbydere av boligkjøpsmodeller, LeieEie AS, forbereder seg for videre vekst på Østlandet. Vi ønsker BORI boligbyggelag velkommen som ny medeier i selskapet, sammen med bolig- og entreprenørselskapet A. Utvik AS og boligbyggelaget Bate.

Barn som leker i klatrestativ
Styret

Meld deg på gratis HMS-seminar

Lurer du på styrets ansvar eller ditt individuelle ansvar som styremedlem når det kommer til HMS; Kom og hør hva Advokatfirmaet Ræder Bing sier om dette.

Last inn flere artikler