Hopp til hovedinnhold

Get og Ohmia Charging inngår samarbeid

Publisert 26. sep. 2019
Styret

Get tilbyr nå markedets beste elbilladeanlegg koblet opp mot full wifi-dekning til alle sine boligselskap. Etter å ha vært lenge på utkikk etter en samarbeidspartner på elbillading, fant produktdirektør Torgeir Røynstrand i Get ut at Trønder Energi-eide Ohmia Charging (tidligere Morel) tilbyr den optimale løsningen.

– Denne løsningen er den desidert beste for boligselskapene våre. Elbil-ladeanlegg fra Ohmia Charging passer som hånd i hanske med full wifi-dekning fra Get i garasjeanlegget, og gir våre kunder store fordeler, sier Røynstrand.

RETTFERDIG KOSTNADSFORDELING

Salgsdirektør Jan-Egil Roll i Ohmia vil levere fremtidsrettede og rettferdige ladeanlegg til boligselskapene.

– Vi leverer en fremtidsrettet teknologi med anlegg som kan oppgraderes ved behov. Det er ingen utgifter for beboere som ikke bruker anlegget. Samtidig slipper styret i boligselskapene å være med på å betale for infrastrukturen, den regningen tar vi. Og vi tar oss av alt av drift, service og vedlikehold, sier Roll.

KONTAKT KUNDEANSVARLIG FOR TILBUD

For beboere som ønsker en lader, er etableringskostnaden per lader 4 990 kroner. Deretter betaler den enkelte et abonnement tilpasset forbruket. Gjennom Get får beboerne ekstra gode priser på abonnementene.

– Vi inngikk samarbeidet rett før sommeren og har allerede solgt mange tusen ladeplasser. Det er en enorm etterspørsel etter dette, forteller produktdirektør Røynstrand.

– Det er også topp at alle har mulighet til å koble seg på og få et ladepunkt senere. Da kontakter de bare Ohmia direkte, slik at ingenting behøver å gå via styret. Alle beboere velger selv mellom fire ulike abonnementer basert på antatt forbruk. Og all fakturering går også direkte fra Ohmia til beboer, noe som gjør alt dette mye lettere for styret, sier Carlstrøm.

LADEANLEGGET OPPGRADERES VED BEHOV

Installeringen av laderanlegg i garasjen gikk ifølge styrelederen smertefritt. Samtidig med at laderne kom på plass, ble det også installert trådløst wifi-anlegg fra Get i garasjene. God wifi-dekning gir beboere anledning til å koble ladestasjonen og bilen opp på nett. Da kan man for eksempel skru på bilens varmeanlegg før bruk en kald vintermorgen, fjernstyre lading av bilen eller laste ned de siste oppdateringene til bilen. Skulle det bli behov for å oppgradere anlegget, stresser heller ikke dette styrelederen.

– Vi har en leieavtale på ladeboksene, slik at vi får oppgraderinger når det er nødvendig fra Ohmia og slipper å kjøpe nye bokser. sier Carlstrøm.

Tekst og bilder: Get

Get tilbyr egne pakker til BORIs forvaltede lag, logg inn i Portalen for å se tilbudet.

Her kan du lese mer om Omhia Charging.

Flere artikler