Hopp til hovedinnhold

Få med deg Camp Villmark med BORI-rabatt

Med ditt BORI-medlemskap får du rabatt på dagspass til Camp Villmark. Messen arrangeres på Nova Spektrum i Lillestrøm fra 15.-17. mars.

Besøk Camp Villmark den 15.-17. mars i Nova Spektrum.
Publisert 04. mar. 2024
Lesetid: 1 min.
Medlem

Camp Villmark er Norges største møteplass for deg som er glad i friluftsliv, jakt og fiske. Der samles kjente merker og forhandlere av utstyr og produkter til deg som jakter, fisker, padler kajakk, klatrer eller bare liker å ta deg en tur ut i frisk luft. Her kan du få gode messetilbud på produkter og utstyr, eller høre på inspirerende foredrag av blant annet Lars Monsen og Anne Lindmo.

Du vil finne over 200 utstillere med nyheter og gode tilbud, og i tillegg kan du teste ut en rekke aktiviteter som padling, klatring, skyting og fluekasting. I tillegg møter du de største villmarksprofilene, som tar deg med på en rekke spennende foredrag, filmer og kurs gjennom hele helgen. Arrangementet er fullpakket med spennende utstillere og morsomme aktiviteter. Camp Villmark er en inspirasjonsarena for alle med interesse for friluftsliv, jakt og fiske.

Camp Villmark er et arrangement som er tilrettelagt for både store og små. Du kan få prøve deg på morsomme og inspirerende friluftsaktiviteter, samtidig som du opplever fantastiske sanseinntrykk fra naturen og lærer nye ting. Det er en rekke aktiviteter og opplevelser rettet mot barn, og hele familien ønskes velkommen. Messen skal vise folk i alle aldre de fantastiske mulighetene villmarka har å by på, samt tilby de beste villmarksopplevelsene innendørs!

For mer informasjon om Camp Villmark, les her

Pris med BORI-rabatt:

  • Dagspass voksen: kr 220 (ordinær pris kr 295)
  • Dagspass ungdom: kr 130 (ordinær pris 175)
  • Dagspass honnør: kr 150 (ordinær pris 195)

For å få BORI-rabatt må medlemsbevis fremvises når du kjøper billetter ved inngang.

 

 

 

 

 

 

Flere artikler