Hopp til hovedinnhold

Arif lagde show på BORI-konserten 2023

Arif sto for tidenes vorspiel til Byfesten under BORI-konserten i Lillestrøm! Se bildene og ta del i stemningen.

RABATT SOM BORI-MEDLEM: Publikum fikk en storslått opplevelse med Arif, en av landets mest populære og kritikerroste artister, på Stortorget i Lillestrøm.
Publisert 27. jun. 2023
Lesetid: 1 min.
Medlem

Til tross for at det var en onsdag preget av hetebølge og eksamensperiode, samlet folk i alle aldre seg i teltet på Stortorget for å synge med på hits som Alene, Hvem er hun og Tåmy Tåmy.

Flere i publikum var BORI-medlemmer – de fikk nemlig godt rabatterte billetter som en del av medlemskapet sitt.

– Vi arrangerer BORI-konserten for å støtte lokalsamfunnet og skape gode bomiljøer folk trives i. Arif var en stor suksess! sier Henriette Carstensen, salgs- og markedsdirektør i BORI.

Se bilder fra BORI-konserten 2023

Artisten Arif på scenen som holder fast i mikrofonen og synger med spotlight på øvre delen av kroppen og sort bakgrunn med blå scenelys i veggene.
MUSIKALSK TALENT: Under BORI-konserten satt Arif tonen for en magisk kveld i Lillestrøm. – Han tiltrekker seg et yngre publikum enn fjorårets CC Cowboys, og vi syns han absolutt leverte i kveld! sier Henriette Carstensen.
publikum på første rad på konserten med artisten Arif, som holder henda i været og på gelenderet og roper og smiler mot han på scenen.
PÅ FØRSTE RAD: Junikvelden nådde 30 varmegrader, og inni teltet var stemningen høy.
oversiktsbilde mot sceneområdet med publikum i forgrunnen, BORI-plakater på begge sider av scenen og artisten Arif midt på scenen som løfter venstre hånd i været og synger i mikrofonen.
PUBLIKUM ELSKET ARIF: Og vice versa!
to jenter med brunt hår, solbriller på hodet og sommerlige klær som holder to kurver med BORI ørepropper ved siden av en BORI-vegg foran inngangen til teltet for konserten og smiler inn kameraet.
DELTE UT ØREPROPPER: Under BORI-konserten delte Ella og Madelen ut BORI-ørepropper til alle som ønsket det.
en dame med blondt hår og sommerlige klær som står inne i en fargerik matvogn og smiler inn i kameraet.
BURGERE FRA LOKAL MATVOGN: Anita Fjellvang sørget for god mat og stemning fra burgertralla.
to menn i blå t-skjorte og hvit skjorte og en dame med hvit kjole som står sammen på konsertområdet og holder rundt hverandre og smiler inn i kameraet.
BORI-MEDLEMMER FIKK RABATTERTE BILLETTER: Marianne og Jørn (t.h) har et arvet BORI-medlemskap fra 1972, og Ivar (t.v) har et medlemskap på seks år. – Ansienniteten kommer godt med når vi plutselig trenger den. Vi er ekstra glade for at BORI arrangerer konserter som dette! sier Marianne.
to menn og damer som står foran en BORI-vegg med sommerlige klær og smiler inn i kameraet.
PÅ BORI-KONSERT: Kenneth og Natasha (i midten) jobber som eiendomsmeglere i Lillestrøm og syns det er bra at BORI inviterer til konsert på byfesten. – Det er en stor begivenhet og vi synes den første dagen ofte er den beste, sier Kenneth.
to gutter med brunt hår og hvit og sort t-skjorte som står ved konsert-området og smiler inn i kameraet.
BRINGER GLEDE TIL FOLKET: Preben og Alexander er på Arif-konsert nok en gang. – Han bringer glede til folket, og det er derfor vi er her også. Og for å kose oss, sier de.
nærbilde av artisten Arif med solbriller og sorte glitrende klær som holder i mikrofonen og løfter venstre hånd i været og synger til publikum.
LEVERTE SHOW: Arif skapte en fantastisk musikkopplevelse for publikum!

Håper BORI-konserten blir en fast tradisjon

I tillegg til å være vertskap for konserten, spiller BORI en viktig rolle som en av hovedsponsorene for Byfesten. De ønsker å sikre at så mange som mulig kan nyte av de musikalske perlene som Lillestrøm har å tilby i løpet av Byfestdagene.

– Arrangementer som dette legger ekstra verdi til medlemskapet i BORI. Vi håper at BORI-konserten vil bli en fast tradisjon og en naturlig del av medlemsfordelene, sier Henriette Carstensen.

en dame med blondt hår, briller og hvit t-skjorte som står foran inngangen til teltet og smiler inn i kameraet.
BORI-KONSERT: – BORI-konserten arrangeres i samarbeid med Byfesten, og er det største enkeltarrangementet vi skaper for våre medlemmer, forteller Henriette.

 

 

Flere artikler